white_logo_transparent_background
Hundrädd? Hundspray kan avvärja en attack mot person eller egen hund.

Hundrädd | Försvar mot angripande djur

Ord. pris:
198 kr
Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
39 kr (20%)
Antal:

Hundrädd? Beställ hundspray

Skräck inför hundar - Hundspray som din bästa vän
Att vara rädd för hundar är ingen ovanlig rädsla, och det kan vara mycket påfrestande för dem som lider av det. En promenad i parken eller mötet med en vän som har en hund kan plötsligt förvandlas till en stressig och skrämmande upplevelse. Men det finns hjälp att få. Hundspray kan vara ditt bästa försvarsmedel mot hundrädsla och potentiellt farliga situationer med attackerande hundar.

Hundspray – Din säkerhet i fickan
Hundspray är en säker och effektiv lösning för att hantera din hundrädsla. Det är ett enkelt att använda verktyg som du kan bära med dig överallt. Sprayen är designad för att avleda och skapa ett tillfälligt obehag för en attackerande hund, vilket ger dig tid att komma undan eller få hjälp om det behövs.

Hur fungerar hundspray?
Hundspray innehåller ofta en speciell blandning av ämnen som är ofarliga för både människor och hundar men som kan avskräcka en aggressiv hund. När du riktar sprayen mot hunden skapar den en barriär mellan dig och djuret, vilket ger dig tid att känna dig säker och undvika farliga situationer.

Varför välja hundspray?
Hundspray är ett idealiskt val för människor som lider av hundrädsla eftersom det:
Är säkert och ofarligt: Hundspray är utformat för att skapa en temporär avledning och inte skada varken dig eller hunden.

Är enkelt att använda:
Sprayen är kompakt och lätt att ha med sig, så du kan alltid vara förberedd om du stöter på en aggressiv hund.

Ger dig trygghet:
Att veta att du har ett försvarsmedel i fickan kan ge dig självförtroende och minska din rädsla när du är ute och möter hundar.'

Kan rädda liv:
I en nödsituation kan hundspray vara skillnaden mellan skada och säkerhet, och det kan även hjälpa dig att undvika allvarliga bett.

Beställ hundspray
Att vara hundrädd är en utmaning, men hundspray kan vara ditt pålitliga försvarsmedel mot attackerande hundar och din nyckel till att återfå friheten att njuta av utomhusaktiviteter. Var alltid förberedd och ta hand om din rädsla med hundspray som din pålitliga följeslagare. Med denna enkla men effektiva lösning kan du återta kontrollen över ditt liv och känna dig tryggare i närheten av hundar.

Hundrädd | Försvar mot angripande djur

Ord. pris:
198 kr
Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2010819
Du sparar:
39 kr (20%)
Antal:
Går du med en oro när du är ute. Är du orolig för att en främmande hund skall anfalla dig, dina barn eller kanske din egen hund. 

Gohomesafe HUNDspray är en försvarsspray som får anfallande djur att avbryta ett anfall och tillfälligt förblindas. 

Volym 60 ml
Försvarsspray är alltid engångsproduk

Gohomesafe HUNDspray ska INTE användas för dressyr eller andra lättare situationer. Den är BARA avsett för att direkt avstyra ett agressivt angrepp mot person eller egna djur.