white_logo_transparent_background

Köpa pepparspray

Köpa pepparspray

Köp försvarsspray hos oss för att dom är lagliga och mycket effektiva.

Många tror fortfarande att det är ok att använda och köpa pepparspray idag. Men det är helt fel. Att köpa pepparspray är helt olagligt. Men vi har produkter som är helt lagliga och är lika effektiva som att köpa pepparspray.

Vi har två olika försvarssprayer. Den ena innehåller stark menthol som tillsammans med alkohol gör att angriparen tillfälligt blir förblindad och du hinner sätta dig i säkerhet. Den innehåller även en röd färg som kommer att sitta kvar i flera dagar vilket ökar chanserna att hitta förgriparen. Den andra sprayen är en ofärgad spray som gör så att angriparen blir förblindad i flera minuter och du kan fly från platsen. 

Så att köpa olaglig pepparspray är ju inget bra alternativ när vi har både lagligt och mycket effektivt hjälpmedel. Gå gärna in på gohomesafe.se och beställ direkt så kommer du känna dig mer trygg.
 

Missförstånd att det går köpa pepparspray online lagligt

Istället för att köpa olaglig pepparspray så rekommenderar vi att du handlar vår försvarsspray. Den heter Pangspray och fungerar alldeles utmärkt för att skydda din säkerhet. Du behöver inte ha någon licens eller tillstånd för att använda den. Men den får endast användas i nödvärn.

Vill du veta mer om att köpa pepparspray, läs gärna mer på www.gohomesafe.se för en mer utförlig beskrivning.

Du kan såklart också maila oss på  info@gohomesafe.se.

Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Vi tar även emot swish på nr 123 161 34 21.

Varmt välkommen till oss på Go home safe!

Köp laglig pepparspray online

Laglig "pepparspray" innehåller istället  stark menthol i kombination alkohol som tillfälligt förblindar angriparen så att du hinner sätta dig i säkerhet.

Den lagliga "pepparsprayen" Pangspray innehåller även en nitisk röd färg som är svår att tvätta bort. Färgen sitter kvar i flera dagar och ökar möjligheten att identifiera angriparen.
 

Läs mer om laglig pepparspray här..

PANGSPRAY FÄRGANDE 100 kr rabatt

Ord. pris:
198 kr
Rea:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
59 kr (30%)
Antal:
Inactive