white_logo_transparent_background

Tårgasspray

Vill du öka säkerheten kring dig? Vill du känna dig mer trygg när du är ute och motionerar eller promenerar hem på kvällen? Genom att det kan kännas stressande så har vi ett hjälpmedel som ökar tryggheten för dig eller dom som du bryr dig om. Det är vår tårgasspray som ökar säkerheten och minskar risken för överfall och övergrepp rejält.

Vem vill inte känna sig trygg? Självklart vill alla göra det.

Med vår lagliga och kraftfulla tårgasspray har du ett mycket enkelt och smidigt hjälpmedel. Den får användas i nödvärnssituationer. Vilket är ju perfekt om det verkligen behövs. Dessutom så är vår tårgasspray väldigt effektivt då du kan minska risken för överfall och övergrepp rejält. Så det är inget att tveka på. Surfa in på vår hemsida redan idag och läs mer om vår tårgasspray och andra produkter som vi har för att öka din säkerhet. 

Helt laglig tårgasspray

Vi kan varmt rekommendera vår tårgasspray som är helt laglig. Våra försvarssprayer som heter Pangspray fyller sitt syfte gott och väl. Så om du vill öka din trygghet och säkerhet så är det bara att införskaffa dig det. Dessutom så ingår försäkring i priset. Om du har fått använda försvarssprayen sänder du in den tomma försvarssprayen till oss så får du en ny hemskickad helt utan kostnad. Detta gäller både privatpersoner och företagskunder. Så funkar vår försäkring.

Visst låter det suveränt.
 
Vill du veta mer om tårgasspray, läs gärna mer på www.gohomesafe.se för en mer utförlig beskrivning.

Du kan såklart också maila oss på  info@gohomesafe.se.

Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Vi tar även emot swish på nr 123 161 34 21.

Varmt välkommen till oss på Go home safe!

Laglig "tårgasspray" innehåller istället  stark menthol i kombination alkohol som tillfälligt förblindar angriparen så att du hinner sätta dig i säkerhet.

Den lagliga "tårgasspray" Pangspray innehåller även en nitisk röd färg som är svår att tvätta bort. Färgen sitter kvar i flera dagar och ökar möjligheten att identifiera angriparen.

Pangspray | försvarsspray | laglig "pepparspray"

Ord. pris:
198 kr
Rea:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1501654
Du sparar:
59 kr (30%)
Antal:
Inactive

Pangspray | laglig försvarsspray


Pangspray är en laglig "pepparspray" som förblindar angriparen och som  även innehåller en nitisk röd färg som tar flera dagar att skrubba bort, vilket underlättar identifiering.

Denna självförsvarsspray är till skillnad mot pepparspray och tårgasspray helt laglig att både inneha och använda i självförsvarssyfte

Självklart ingår GoHomeSafe försäkring.

Försvarsspray är en en gångsprodukt som avfyras mot angriparen genom att man pressar ner avtryckaren under säkerhetslocket. Med en räckvidd på upp till 4 meter tömmer försvarssprayen på 2 sekunder.